Atelier Springael

Ons vakmanschap

- creatie, restauratie, herstellingen, brandschildering, ... - 

 

Met onze jarenlange ervaring en kennis garanderen we de beste kwaliteit voor onze klanten.
Kwaliteit betekent voor ons een kwaliteitsvol eindproduct dat voldoet aan de wensen van de klant.

Restauratie

Restauratie's van bekende (oude meester glazeniers zoals Maurice Nevens, Frans van immerseel, … ) als minder bekende glazeniers worden met de grootste zorg en vakmanschap gedaan in ons atelier

Meer info

Workshops

Met veel passie laten we u kennismaken met de prachtige ambascht "Glas in lood". We hebben workshops voor zowel beginners als experts.

Alle informatie over de beginner glas in lood workshop

Creatie

Je kan bij ons terecht voor een professionele aanpak, van een schets tot "een glasraam met een uniek verhaal"..  Met de juiste kleuren, het juiste ontwerp en de zon brengen wij de magische sfeer binnen in je interieur.

Meer info

Brandschilderen

Brandschilderen is een eeuwenoude techniek om op glas te schilderen. In ons atelier maken we gebruik van branschilderen voor restauratie's en nieuwe projecten


Herstellingen

Ook voor kleine herstellingen zoals glasbreuk, ...  kan je altijd bij ons terecht. We delen onze kennis met de klant. Waar mogelijk bieden we kostenbesparende oplossingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Hedendaagse glasramen

Glasramen worden geascosieerd met oubollig, kerken, religie, oud ... . Wij zijn ervan overtuigd dat glasramen een plaats hebben in moderne, industruele, hedendaagse, hype, ... interieurs.

Bijzondere mensen verdienen een uniek cadeau

Cadeaubon "kennismakings-workshop glas in lood"